Gebedsgenezing

Er is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan nu wij onze christelijke coachpraktijk zijn gestart. Wij zijn twee vriendinnen en hebben de nodige opleiding en ervaring op het gebied van coaching, bevrijdingspastoraat en innerlijke genezing. De passie voor het christelijk geloof hebben wij in onze coachpraktijk gecombineerd. Coaching gaat bij ons samen met bidden tot God of Hij wil laten zien welk gebied er aangeraakt mag worden zodat er erkenning, vergeving en bevrijding mag komen. Wij geloven dat God onze Heelmeester is die geneest en bevrijdt. Wij hebben diverse malen de kracht van gebedsgenezing mogen zien en dat is geweldig! Het is ook mogelijk om alleen coachgesprekken te voeren en desgewenst af te sluiten met gebed. Die hulp die wij aanbieden is vanuit onze christelijke identiteit. Wij lopen graag een stukje met je mee als je lijdt aan depressie, burn-out, grenzen, identiteit, hoog gevoeligheid en laag zelfbeeld en onzekerheid. Traumatische gebeurtenissen uit het verleden kunnen je helemaal vast laten lopen en door middel van gesprekken en gebed kan er innerlijke genezing en herstel plaatsvinden.

Met gebedsgenezing hoop op herstel

Ons motto is: Als je ergens even geen invloed meer op hebt, is er altijd HOOP die je uitzicht geeft op verandering. Hope Coaching geeft hoop op emotionele stabiliteit, meer zelfvertrouwen en een gezond zelfbeeld, weten wie je bent in  Christus en het inzetten van je hooggevoeligheid als een gave. Misschien zijn er andere dingen waar je mee rondloopt en die je niet op deze website kunt terugvinden. Dan nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen kijken of we je kunnen helpen. God geneest ook vandaag de dag nog; gebedsgenezing is niet alleen iets van vroeger.

Werkwijze van gebedsgenezing

Wilt u graag weten hoe onze werkwijze is? Onze coaching is vaak kortdurend; gemiddeld niet meer dan 2 tot 5 sessies van 45 tot 60 minuten. U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze website en in het kort de reden van uw aanmelding aangeven. Voor aanmelding heeft u geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Uiteraard zijn alle gesprekken vertrouwelijk. Wij zijn ervan overtuigd dat er altijd Hoop is. Als je gebukt gaat onder je problemen en je belemmerd wordt om vrijuit te leven dan geloven wij dat er innerlijke genezing en herstel mogelijk is. We willen graag dat je verder groeit in het plan dat God met jouw leven heeft. Ons hart ligt bij mensen die vastgelopen zijn en Hope Coaching wil graag ondersteuning bieden.