Christelijke coaching

Ben je op zoek naar Christelijke coaching? Wij willen vanuit onze Christelijke identiteit hulp aanbieden. Bij Hope Coaching & Training leer je hoe je een leven in volheid en vrijheid mag ervaren. Hoe mooi is het om vanuit Gods genade, rust, liefde en kracht te mogen leven en dat je op elk gebied van je leven in balans bent.

Soms kun je door (traumatische) gebeurtenissen uit het verleden vastlopen en bepaalde patronen ontwikkelen. Ook kunnen er andere dingen zijn die je belemmeren in je werk of thuis. Door middel van gesprekken (en gebed) kan er op dit gebied innerlijke genezing en herstel plaatsvinden. Zo kun je verder groeien in het plan wat God voor je heeft en vanuit je eigen roeping de wereld om je heen tot zegen zijn.

Herken je jezelf in 1 (of meer) van de volgende punten:

 • Ik voel me moe en depressief (o.a. burn-out)
 • Het lukt mij niet om in balans te komen
 • Ik voel me angstig
 • Mijn verleden blijft mij achtervolgen
 • Ik kan moeilijk grenzen aangeven
 • Ik ervaar hooggevoeligheid

Hope Coaching & Training geeft hoop op:

 • Emotionele stabiliteit en rust
 • Jezelf accepteren zoals je bent met jouw eigen unieke kwaliteiten en talenten
 • Meer zelfvertrouwen en een gezond zelfbeeld
 • Weten wie je bent in Christus
 • Het inzetten van je hooggevoeligheid als gave

Christelijke coaching door Hope Coaching

Ben je vastgelopen in het leven? Wil je er graag uitkomen met christelijke coaching? Hope Coaching & Training biedt vanuit een christelijke identiteit hulp. Door middel van gesprekken en gebed kan er innerlijke genezing en herstel plaatsvinden. De christelijke coaching van Hope Coaching & Training geeft hoop op een leven in volheid en vrijheid. Als je lijdt aan depressie, burn-out, grenzen, identiteit, hooggevoeligheid, laag zelfbeeld en onzekerheid lopen wij graag een stukje met je mee. Traumatische gebeurtenissen uit het verleden en de patronen die je ontwikkeld hebt kunnen ervoor zorgen dat je niet meer verder kunt in het leven. Door bewustwording hiervan en door te vergeven komt er vaak een groot innerlijk herstel op gang. Onze passie voor het geloof en de opleidingen en ervaringen die wij hebben op het gebied van coaching, bevrijdingspastoraat en innerlijke genezing zijn een prachtige combinatie om mensen weer HOOP te kunnen geven zodat ze verder kunnen met hun leven. Wij bieden hoop op emotionele stabiliteit en rust, zelfacceptatie, meer zelfvertrouwen en een gezond zelfbeeld. Wij bieden christelijke coaching omdat wij geloven dat God de grote geneesheer is die geneest en bevrijdt. Wij ondersteunen je totdat je het gevoel hebt dat je zelf weer de regie hebt over je leven.

Christelijke coaching voor kinderen en jongeren

Ook kinderen en jongeren kunnen last hebben van een laag zelfbeeld, laag zelfvertrouwen, moeite met het aangeven van grenzen, meeloopgedrag, leerproblemen en moeite om zichzelf te kunnen zijn. Wij bieden hen speciale trainingen aan: weerbaarheidstraining voor kinderen uit groep 5 t/m 8, ‘Shine’-training voor kinderen uit klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs en Ik-leer-leren-training voor kinderen van de basisschool tot studenten op het HBO. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Christelijke coaching zonder verwijsbrief

Voor aanmelding heb je bij ons geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Onze christelijke coaching duurt gemiddeld niet meer dan 2 tot 5 sessies die elk 45 tot 60 minuten duren. Met de christelijke coaching praktijk Hope Coaching & Training is een langgekoesterde wens van ons in vervulling gegaan. Het geeft ons veel voldoening om mensen weer HOOP te geven zodat ze zich gelukkiger en zelfverzekerder voelen en sterker in het leven staan. Er is altijd HOOP die je uitzicht geeft op verandering. Wij willen je graag steunen met gesprekken en gebed zodat jij verder kunt groeien in het plan dat God met jouw leven heeft. Je kunt je aanmelden via het contactformulier op deze website.