Christelijke coaching

Op zoek naar Christelijke coaching? Wij willen vanuit onze Christelijke identiteit hulp aanbieden. Bij Hope Coaching & Training leer je hoe je een leven in volheid en vrijheid mag ervaren. Hoe mooi is het om vanuit Gods genade, rust, liefde en kracht te mogen leven en dat je op elk gebied van je leven in balans bent.

Soms kun je door traumatische gebeurtenissen uit het verleden vastlopen en bepaalde patronen ontwikkelen die je belemmeren. Door middel van gesprekken en gebed kan er op dit gebied innerlijke genezing en herstel plaatsvinden. Zo kun je verder groeien in het plan wat God voor je heeft en vanuit je eigen roeping de wereld om je heen tot zegen zijn.

Herken je jezelf in 1 (of meer) van de volgende punten:

 • Ik voel me moe en depressief
 • Het lukt mij niet om in balans te komen
 • Ik voel me angstig
 • Mijn verleden blijft mij achtervolgen
 • Ik kan moeilijk grenzen aangeven
 • Ik ervaar hooggevoeligheid

Hope Coaching & Training geeft hoop op:

 • Emotionele stabiliteit en rust
 • Jezelf accepteren zoals je bent met jouw eigen unieke kwaliteiten en talenten
 • Meer zelfvertrouwen en een gezond zelfbeeld
 • Weten wie je bent in Christus
 • Het inzetten van je hooggevoeligheid als gave

Christelijke coaching door Hope Coaching

Loop je vast in het leven en ben je op zoek naar christelijke coaching? Hope Coaching & Training biedt coaching waarbij het geloof en gebed een belangrijke rol spelen. Wij zijn twee vriendinnen die een christelijke coachpraktijk zijn gestart. Dit is een lang gekoesterde wens van ons, want in onze praktijk vormen onze passie voor het christelijk geloof en de opleidingen en ervaringen die wij hebben op het gebied van coaching, bevrijdingspastoraat en innerlijke genezing, een prachtige combinatie. Traumatische gebeurtenissen uit het verleden kunnen nog zo’n impact hebben dat je helemaal bent vastgelopen. Ook als je lijdt aan depressie, burn-out, grenzen, identiteit, hooggevoeligheid, laag zelfbeeld en onzekerheid lopen wij graag een stukje met je mee. Door christelijke coaching en door in gebed aan God te vragen of Hij wil laten zien welk gebied er aangeraakt mag worden, kan er herstel en bevrijding plaatsvinden. Het is geweldig om te zien dat God betrokken is bij het herstel en er innerlijke genezing plaatsvindt. Wij bieden ook de mogelijkheid om alleen coachgesprekken te voeren en desgewenst af te sluiten met gebed. Door in gesprek te gaan over o.a. jouw familie-opstelling en traumatische gebeurtenissen uit het verleden, kunnen er bepaalde patronen worden ontdekt. Bewustwording hiervan en vergeving brengen vaak een groot innerlijk herstel op gang. Weet dat er altijd HOOP is die je uitzicht geeft op verandering. 

Christelijke coaching geeft hoop

Er kan van alles zijn waar je mee rondloopt. Je kunt altijd contact met ons opnemen zodat we samen kunnen kijken hoe we je kunnen helpen. De christelijke coaching van Hope Coaching geeft hoop op emotionele stabiliteit, meer zelfvertrouwen en een gezond zelfbeeld, het inzetten van je hooggevoeligheid als gave en dat je weet wie je bent in Christus. Wij willen graag dat je verder groeit in het plan dat God voor jou heeft. Neem eens een kijkje op deze website en meld je probleem via het contactformulier. Voor kinderen en jongeren bieden wij speciale trainingen aan die kunnen helpen als er sprake is van een laag zelfbeeld, laag zelfvertrouwen, moeilijk grenzen aan kunnen geven, meeloopgedrag, moeite met leren en moeite om zichzelf te kunnen zijn. 

Werkwijze van onze christelijke coaching

Onze coaching is vaak kort van duur; gemiddeld niet meer dan 2 tot 5 sessies die elk 45 tot 60 minuten duren. Voor aanmelding heb je geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Je hoeft niet direct te betalen maar wij geven je na elke sessie een factuur die binnen 8 dagen dient te worden voldaan. Vanzelfsprekend zijn alle gesprekken vertrouwelijk. Wij bieden christelijke coaching omdat wij geloven dat God de grote geneesheer is. Jou weer gelukkiger en zelfverzekerder te laten voelen zodat je sterker in het leven staat, daar doen wij het voor!