Coaching christelijk

Hope Coaching: coaching christelijk en ervaren

Loop je vast in je dagelijks leven of ga je gebukt onder traumatische gebeurtenissen? Goed nieuws, want Hope Coaching biedt een oplossing, zeker als je op zoek bent naar coaching op een christelijke manier. Hope Coaching wordt gevormd door twee vriendinnen, die jarenlange ervaring hebben in de coaching van kinderen, pubers en volwassenen op de gebieden van coaching christelijk, bevrijdingspastoraat en training. Door onze opleidingen, de al genoemde ervaring, en passie voor het christelijke geloof helpen wij mensen weer gelukkig worden en zelfverzekerd in het leven te staan. Bij Hope Coaching zien we dat mensen door God innerlijk genezen worden en bevrijd. Traumatische ervaringen zoals depressies, een burn-out, leren om grenzen aan te geven, je identiteit, hooggevoeligheid of een onzeker of laag zelfbeeld kunnen de oorzaak zijn dat je vastloopt. Blijf er niet mee rondlopen en jezelf beperken, terwijl met coaching op christelijke leest er zoveel mogelijk is. Tijdens de coaching christelijk sessies vragen we in gebed aan God welk gebied er aangeraakt mag worden, om zo bevrijding en innerlijk herstel te krijgen. Door bewustwording van bepaalde patronen kan er ook vergeving plaatsvinden, wat jou innerlijk herstel brengt.

Coaching christelijk voor zorg en hulp

Als je christen bent, dan zul je neigen naar christelijke coaching. Bij Hope Coaching geloven we dat God de grote Geneesheer is en dat Hij direct betrokken is bij innerlijke genezing en herstel. Wij bieden trouwens ook reguliere coaching en hulp aan, die indien gewenst, afgesloten kan worden met gebed. Als christen zoek je je hulp bij Christus en dat doen we bij Hope Coaching door in gebed te gaan en God te vragen om jouw herstel. Denk bij coaching op een christelijke manier onder andere aan ADHD, depressie, autisme, dwangstoornis, persoonlijkheidsstoornis of angstgevoelens. Door de christelijke coaching van Hope Coaching krijg je weer hoop op emotionele stabiliteit, meer zelfvertrouwen, een gezond zelfbeeld en leer je je gaven in te zetten. Speciaal voor kinderen en jongeren geven we bij Hope Coaching trainingen, die hulp bieden bij een laag zelfbeeld en laag zelfvertrouwen, het moeilijk grenzen aan kunnen geven, meeloopgedrag, moeite met leren op school en moeite om zichzelf te kunnen zijn.

Meer informatie over coaching christelijk

De coaching christelijk sessies duren meestal niet lang, integendeel zelfs. Gemiddeld zijn twee tot vijf sessies voldoende om herstel te bewerkstelligen. De sessies zelf duren gemiddeld 45 tot 60 minuten. Je kunt jezelf of jouw kind aanmelden via het contactformulier op deze site. Voor de aanmelding is geen verwijsbrief van de huisarts nodig.