Weerbaarheidstraining

Hope Coaching is een christelijke coachpraktijk die gestart is door ons, wij zijn twee vriendinnen, Sandra en Petra. Met onze goede opleidingen en ervaring die we hebben op het gebied van coaching, bevrijdingspastoraat en innerlijke genezing, in combinatie met het christelijke geloof, is er een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Naast coaching bieden wij ook trainingen aan zoals weerbaarheidstraining. Deze weerbaarheidstraining is voor kinderen uit groep 5 tot en met 8 van de basisschool. Met deze weerbaarheidstraining stellen we kinderen in de gelegenheid om hun zelfvertrouwen en weerbaarheid te vergroten. We geven de kinderen handvatten om hun talenten te benutten en goed met hun gevoelens en gedachten om te kunnen gaan. Dit alles gebeurt in een kleine groep. Ons uitgangspunt is dat er altijd hoop is op verandering. Vanuit onze christelijke identiteit bieden we coaching en trainingen aan. Ons hart ligt bij mensen die vastgelopen zijn in het leven en tijdelijk wat ondersteuning nodig hebben. Wij lopen een poosje mee tot iemand weer sterker in het leven staat en zich weer gelukkiger en zelfverzekerder voelt. Hope Coaching biedt ook hulp aan kinderen. Ieder kind is uniek en heeft talenten. Samen met de kinderen gaan we dat ontdekken.

Tarieven weerbaarheidstraining

Als je geïnteresseerd bent in een weerbaarheidstraining dan kun je meer informatie vinden op deze website. Ook kun je contact opnemen via het contactformulier, dan hoor je van ons ook de tarieven. Naast de weerbaarheidstraining bieden wij de ‘shine-training’ voor kinderen uit klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs aan en een ‘Ik-leer-leren-training’ voor kinderen van de basisschool tot studenten op het HBO. Ook kinderen, pubers en jongeren kunnen tegen een aantal zaken aanlopen zoals:

  • laag zelfbeeld
  • laag zelfvertrouwen
  • moeilijk grenzen aan kunnen geven
  • meeloopgedrag
  • moeite om zichzelf te kunnen zijn

In kleine groepjes werken we aan hun zelfbeeld zodat ze weer kunnen ‘schijnen’ in hun omgeving.

Weerbaarheidstraining en Ik-leer-leren-training

In dit programma komen aspecten van leren aan bod zoals: leerstijl, leerstrategie, faalangst, concentratie, motivatie, plannen en organiseren, evalueren en natuurlijk heel veel tips, weetjes, testen en oefeningen. Bij alles wat wij doen is onze christelijke identiteit leidend. Wij geloven dat God onze Heelmeester is die geneest en bevrijdt en die graag betrokken wil worden bij jouw herstel. Wij vinden het fantastisch dat wij het genezende en bevrijdende werk van God hebben mogen ervaren. Bij Hope Coaching mag je zijn wie je bent want we willen graag de plek zijn waar iedereen zich prettig voelt.