Hulpverlening christelijk

Ben je op zoek naar hulpverlening, maar wil je dat die hulpverlening christelijk is? Hope Coaching is een ervaren coaching praktijk die gevormd wordt door twee vriendinnen, die passie hebben voor het christelijke geloof en om mensen weer te laten helen. Door onze brede opleidingen en ervaring bieden wij hulpverlening, christelijk en hoopvol. Wij bieden bevrijdingspastoraat en training aan kinderen, pubers en volwassenen. Lijd je aan een depressie, zit je midden in een burn-out, loop je tegen grenzen aan of ga je er overheen, heb je moeite met je identiteit, ben je hooggevoelig, heb je een laag zelfbeeld of ben je onzeker? Wij bieden je coaching en hulpverlening, christelijk, met perspectief. Heb je wellicht nog altijd last van een traumatische ervaring? Door in gebed aan God te vragen of Hij wil laten zien welke gebieden er aangeraakt mogen worden, zul je merken dat er bevrijding en herstel mag zijn. Je zult zien dat God betrokken is bij dat herstel en die bevrijding. Zo ontstaat door innerlijke genezing. Overigens bieden wij jou ook reguliere coaching en de sessie kan, die als je dit wilt, afgesloten worden met gebed.

 

Hulpverlening, maar dan Christelijk

Hope Coaching, onze naam zegt het al, wil jou graag op een christelijke manier hulpverlening bieden en hoop brengen. We coachen je zodanig, dat je weer hoop krijgt op emotionele stabiliteit, dat je meer zelfvertrouwen ontwikkelt en je weer een gezond zelfbeeld hebt. Ook helpen we jou bij het inzetten van bijvoorbeeld hooggevoeligheid als gave. Als christen is het logisch om dan voor christelijke hulpverlening te kiezen, omdat wij immers God als grote Geneesheer zien. Na een aantal sessies bij Hope Coaching weet je weer wie je bent in Christus en je kunt weer verder groeien in het plan dat God voor jou heeft.

Hulpverlening, christelijk en hoopvol

Je hoeft niet tegen lange coachingsessies of een langdurig traject op te zien. Bij Hope Coaching duurt de hulpverlening of coaching gemiddeld niet langer dan twee tot vijf sessies. De sessies van hulpverlening, en christelijk, duren ongeveer 45 tot 60 minuten. Je kunt direct contact met ons opnemen door het aanmeldingsformulier op deze website in te vullen, waarvoor je geen verwijsbrief van je huisarts nodig hebt. Voor jongeren en kinderen heeft Hope Coaching speciale trainingen om gevoelens van een laag zelfvertrouwen of een laag zelfbeeld te verbeteren, om te helpen met grenzen aangeven en om meeloopgedrag te doen verdwijnen. Ook helpen wij hen als ze moeite hebben met leren en ook om helemaal zichzelf te zijn.