Christelijke therapie

Christelijke therapie nodig?

Vind je het leven zwaar en ben je op zoek naar verlichting in de vorm van christelijke therapie? Bij Hope Coaching en Training ben je aan het juiste adres. Wij willen vanuit onze christelijke identiteit hulp aanbieden en onze christelijke coachpraktijk is een langgekoesterde wens van ons. Bij ons leer je weer voluit te leven en te ervaren hoe mooi het is om vanuit Gods genade, rust, liefde en kracht te mogen leven. Het is fijn om mensen weer HOOP te geven die uitzicht geeft op verandering. Met onze passie voor het christelijk geloof en de opleidingen en ervaringen die wij hebben op het gebied van christelijke therapie, bevrijdingspastoraat en innerlijke genezing kunnen wij jou helpen. Door middel van gesprekken en gebed kan er innerlijke genezing en herstel plaatsvinden. Het is geweldig om te zien dat God betrokken is bij dit proces. Heb je last van de volgende symptomen? Vermoeidheid, depressie, burn-out, identiteitscrisis, angstgevoelens, laag zelfbeeld, onzekerheid, het aangeven van grenzen of een verleden dat je blijft achtervolgen zijn allemaal symptomen dat je niet lekker in je vel zit. Wij willen graag een stukje met je meelopen totdat je het gevoel hebt dat je zelf weer de regie over je leven hebt.

Herstel met christelijke therapie

Vaak hebben traumatische gebeurtenissen uit het verleden een grote impact op je leven nu. Door in gesprek te gaan over deze traumatische gebeurtenissen en over jouw familie-opstelling kunnen er bepaalde patronen worden ontdekt. Als je je hiervan bewust wordt en kunt vergeven, komt er vaak een groot innerlijk herstel op gang. Er komt emotionele stabiliteit en rust, zelfacceptatie, meer zelfvertrouwen en een gezond zelfbeeld. Zo kun je verder groeien in het plan wat God voor je heeft. Het geeft ons grote voldoening als onze christelijke therapie ervoor zorgt dat jij je gelukkig en zelfverzekerd voelt en sterker in het leven staat.

Kortdurende christelijke therapie

Onze christelijke therapie is vaak kort van duur; gemiddeld zijn er niet meer dan 2 tot 5 sessies nodig die elk 45 tot 60 minuten duren. Je hebt bij ons geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Na elke sessie krijg je een factuur die binnen 8 dagen dient te worden voldaan. Wij geloven dat God de grote Geneesheer is die graag is betrokken bij jouw herstelproces. Leer om een leven in volheid en vrijheid te ervaren met onze ondersteuning. Ook kinderen en jongeren die zijn vastgelopen bieden wij hulp aan met speciale trainingen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.