Christelijke therapie

Christelijke therapie nodig?

Loopt het allemaal niet zo lekker in je leven en ben je op zoek naar christelijke therapie? Hope Coaching en Training biedt christelijke therapie aan mensen die zijn vastgelopen. Wij geloven dat er altijd Hoop is die je uitzicht biedt op verandering. Wij, Sandra en Petra, zijn vriendinnen en zijn samen een christelijke praktijk gestart wat een langgekoesterde wens van ons is. Met de opleidingen en ervaringen die wij allebei hebben op het gebied van coaching, bevrijdingspastoraat en innerlijke genezing willen wij mensen weer Hoop geven. Wij bieden hulp aan vanuit onze christelijke identiteit en dat doen we door het voeren van coachgesprekken en door in gebed aan God te vragen of Hij wil laten zien welk gebied er aangeraakt mag worden en naar welke wortels we mogen gaan. Wij geloven dat er erkenning, vergeving en bevrijding mag komen. Christelijke therapie betekent dat we geloven dat God onze Heelmeester is die geneest en bevrijdt. We vinden het mooi om mee te maken dat God inderdaad geneest en bevrijdt. Ook bij jouw herstel wil Hij graag betrokken worden. Wij kunnen ook alleen coachings gesprekken voeren die we afsluiten met gebed. 

Christelijke therapie voor jong en oud

Christelijke therapie bieden wij ook aan kinderen en jongeren. Zij kunnen last hebben van een laag zelfbeeld, laag zelfvertrouwen, moeilijk grenzen aan kunnen geven, meeloopgedrag en moeite hebben om zichzelf te kunnen zijn. Door middel van de ‘Shine’-training geven we kinderen handvatten om weer zekerder en gelukkiger in het leven te kunnen staan. Ook met onze weerbaarheidstraining geven we kinderen de gelegenheid om hun zelfvertrouwen en weerbaarheid te vergroten. Bij de ‘Ik-leer-leren-training’ komen alle aspecten van leren aan bod, zoals: leerstijl, leerstrategie, faalangst, concentratie, motivatie, plannen en organiseren van huiswerk en evalueren. En natuurlijk geven wij veel tips, weetjes, testen en oefeningen. 

Christelijke therapie: individuele therapie

Wil je graag weten hoe christelijke therapie werkt? Onze individuele coaching duurt vaak kort; gemiddeld niet meer dan 2 tot 5 sessies van 45 tot 60 minuten. Je hebt geen verwijsbrief van de huisarts nodig en kunt je aanmelden via het contactformulier op deze website. Wij vragen je om in het kort de reden van je aanmelding aan te geven. Samen met jou gaan we dan kijken hoe we je verder kunnen helpen. Vanzelfsprekend zijn alle gesprekken vertrouwelijk. Ons hart ligt bij mensen die zijn vastgelopen in het leven en wij lopen graag tijdelijk een stukje met hen mee, zodat je verder kunt groeien in het plan dat God met je heeft.