Christelijke hulpverlening

Ben je vastgelopen in het leven en heb je het gevoel dat je op een dood spoor zit? Hope Coaching biedt christelijke hulpverlening op diverse terreinen. Wij lopen graag een stukje met je mee als je lijdt aan depressie, burn-out, grenzen, identiteit, hooggevoeligheid, laag zelfbeeld en onzekerheid. Door middel van gesprekken en gebed kan er innerlijke genezing en herstel plaats vinden na traumatische gebeurtenissen uit het verleden. Hope Coaching is gestart door twee vriendinnen. Wij zijn Sandra en Petra en hebben de nodige opleidingen en ervaring op het gebied van coaching, bevrijdingspastoraat en innerlijke genezing. Coaching gaat bij ons samen met gebed tot God of Hij wil laten zien welk gebied er aangeraakt mag worden zodat er erkenning, vergeving en bevrijding mag komen. ‘Als je ergens geen invloed meer op hebt, is er altijd HOOP die je uitzicht geeft op verandering’, daar geloven wij in. Bij Hope Coaching komen onze passie voor het christelijke geloof en onze competentie bij elkaar en dat is een prachtige combinatie. Ons hart ligt bij mensen die niet weten hoe het verder moet en wij begeleiden je totdat je weer het gevoel krijgt dat je zelf weer de regie over je leven hebt en jij je weer gelukkiger en zelfverzekerder voelt.

 

Christelijke hulpverlening van Hope Coaching & Training

Voelt het leven als een last en zit je voor je gevoel muurvast? Hope Coaching & Training wil jou HOOP geven. Wij willen jou graag leren hoe je een leven in volheid en vrijheid mag ervaren. Hope Coaching & Training biedt christelijke hulpverlening door middel van gesprekken en gebed zodat innerlijke genezing en herstel plaats kunnen vinden. Ben je moe en depressief? Voel je je angstig? Lukt het niet om in balans te komen? Kun je moeilijk grenzen aangeven? Ben je hooggevoelig? Al deze symptomen dat je niet lekker in je vel zit kunnen verdwijnen met onze ondersteuning; wij lopen graag een stukje met je mee. Traumatische gebeurtenissen uit het verleden hebben een grote impact en kunnen ervoor zorgen dat je vastloopt. Door in gesprek te gaan over deze traumatische gebeurtenissen en jouw familie-opstelling kunnen er bepaalde patronen ontdekt worden. Destructieve patronen kunnen doorbroken worden door bewustwording en vergeving. Wij hebben een grote passie voor het christelijke geloof en geloven dat christelijke hulpverlening herstel en genezing biedt. God is onze grote Heelmeester die graag betrokken is bij jouw herstel zodat er erkenning, vergeving en bevrijding mag komen.

Stabiliteit en rust met Christelijke hulpverlening

Hope Coaching & Training geeft HOOP op emotionele stabiliteit en rust, zelfacceptatie, meer zelfvertrouwen en een gezond zelfbeeld. Je weet wie je bent in Christus en je leert je hooggevoeligheid in te zetten als gave. Met onze coachingspraktijk is een langgekoesterde weens in vervulling gegaan. Met de opleidingen en ervaringen die wij hebben op het gebied van coaching, bevrijdingspastoraat en innerlijke genezing willen wij graag mensen verder helpen die zijn vastgelopen. Wij willen jou weer gelukkiger en zelfverzekerder laten voelen zodat je het leven ten volle en in alle vrijheid kunt leven. Daar doen wij het voor!

Christelijke hulpverlening ook voor kinderen en jongeren

Onze aanpak bestaat uit gesprekken en gebed. De coaching duurt over het algemeen niet lang; gemiddeld niet meer dan 2 tot 5 sessies van elk 45 tot 60 minuten. Je hebt geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Als je nog vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen. Vanzelfsprekend zijn alle gesprekken vertrouwelijk. Ook kinderen en jongeren die in de knel zijn gekomen hebben wij wat te bieden. Voor hen hebben wij speciale trainingen als er sprake is van een laag zelfbeeld, laag zelfvertrouwen, moeite met grenzen aangeven, meeloopgedrag, moeite met leren en moeite om zichzelf te kunnen zijn. Hope Coaching & Training biedt je hoop die je uitzicht geeft op verandering.