Christelijke hulpverlening

Ben je vastgelopen in het leven en heb je het gevoel dat je op een dood spoor zit? Hope Coaching biedt christelijke hulpverlening op diverse terreinen. Wij lopen graag een stukje met je mee als je lijdt aan depressie, burn-out, grenzen, identiteit, hooggevoeligheid, laag zelfbeeld en onzekerheid. Door middel van gesprekken en gebed kan er innerlijke genezing en herstel plaats vinden na traumatische gebeurtenissen uit het verleden. Hope Coaching is gestart door twee vriendinnen. Wij zijn Sandra en Petra en hebben de nodige opleidingen en ervaring op het gebied van coaching, bevrijdingspastoraat en innerlijke genezing. Coaching gaat bij ons samen met gebed tot God of Hij wil laten zien welk gebied er aangeraakt mag worden zodat er erkenning, vergeving en bevrijding mag komen. ‘Als je ergens geen invloed meer op hebt, is er altijd HOOP die je uitzicht geeft op verandering’, daar geloven wij in. Bij Hope Coaching komen onze passie voor het christelijke geloof en onze competentie bij elkaar en dat is een prachtige combinatie. Ons hart ligt bij mensen die niet weten hoe het verder moet en wij begeleiden je totdat je weer het gevoel krijgt dat je zelf weer de regie over je leven hebt en jij je weer gelukkiger en zelfverzekerder voelt.

 

Christelijke hulpverlening en trainingen

Je kunt bij Hope Coaching niet alleen terecht voor individuele coaching maar wij geven ook trainingen. Onze weerbaarheidstraining is voor kinderen uit groep 5 tot en met 8 van de basisschool. Door middel van deze trainingen stellen we kinderen in de gelegenheid om hun zelfvertrouwen en weerbaarheid te vergroten. Daarnaast bieden wij de ‘Shine’-training voor kinderen uit klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs aan. Kinderen, pubers/jongeren kunnen aanlopen tegen: laag zelfbeeld, laag zelfvertrouwen, moeilijk grenzen aan kunnen geven, meeloopgedrag, moeite om zichzelf te kunnen zijn. Wij geven de kinderen handvatten om weer zekerder en gelukkiger in het leven te kunnen staan.

Ik-leer-leren-training

De ‘Ik-leer-leren-training’ is geschikt voor kinderen in de bovenbouw van de basisschool, hoogbegaafde kinderen, brugklassers, kinderen die merken dat leren niet meer gaat zoals voorheen en jongeren in het MBO en HBO. Alle aspecten van leren komen hier aan bod zoals: leerstijl, leerstrategie, faalangst, concentratie, motivatie, plannen van huiswerk en evalueren. Daarbij geven wij veel tips, weetjes, testen en oefeningen. Met onze christelijke hulpverlening willen wij graag dat je je bij ons prettig voelt en dat je mag zijn wie je bent.