Christelijke hulpverlening bij burnout

Christelijke hulpverlening bij burnout nodig?

Bent u op zoek naar Christelijke hulpverlening bij burnout? Gaat het niet goed met je? Lijd je aan een depressie of burn-out? Hope Coaching biedt Christelijke hulpverlening bij burnout, een depressie, als je je grenzen niet aan kunt geven, moeite hebt met je identiteit, hooggevoelig bent of last hebt van een laag zelfbeeld. Wij zijn ervan overtuigd dat er altijd Hoop is die je uitzicht geeft op verandering, ook al zit je leven muurvast. Wij zijn twee vriendinnen, Petra en Sandra, die een Christelijke coachpraktijk zijn gestart wat wij altijd al heel graag wilden. Met onze opleidingen en ervaringen die we hebben op het gebied van coaching, bevrijdingspastoraat en innerlijke genezing, durfden wij een coachpraktijk op te starten waar onze passie voor het Christelijk geloof de ruimte krijgt. Ons hart ligt bij mensen die tijdelijk even wat ondersteuning nodig hebben en wij lopen graag met je mee totdat je weer zelf de regie hebt over je leven en jij weer sterker in het leven staat. Waar je ook mee rondloopt, neem gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Werkwijze van onze christelijke hulpverlening bij burnout

Wij voeren coachgesprekken en vragen in gebed aan God of Hij wil laten zien welke gebieden beschadigd zijn en herstel nodig hebben. Zo bieden wij een goede Christelijke hulpverlening bij burnout. Het is geweldig om te zien dat er erkenning, vergeving en bevrijding mag komen. De coaching duurt vaak maar kort; 2 tot 5 sessies waarbij gemiddeld elke sessie 45 – 60 minuten duurt. Onze Christelijke hulpverlening bij burnout kan ook bestaan uit alleen coachgesprekken die wij desgewenst afsluiten met gebed. Vanzelfsprekend zijn alle gesprekken vertrouwelijk. Bij Hope Coaching mag je zijn wie je bent en wij bieden je graag een plek waar je je veilig en prettig voelt. Je kunt je aanmelden via het contactformulier op deze website.

Er is altijd hoop

Op deze website staat de slogan centraal: ‘Als je ergens even geen invloed meer op hebt, is er altijd HOOP die je uitzicht biedt op verandering’. Wij zijn overtuigd dat God onze Heelmeester is die geneest en bevrijdt en Hij wil graag betrokken worden bij jouw herstel. Voor aanmelding heb je geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Voor kinderen en jongeren bieden wij trainingen aan als zij last hebben van een laag zelfbeeld en laag zelfvertrouwen, moeilijk hun grenzen aan kunnen geven, meeloopgedrag vertonen en moeite hebben om zichzelf te kunnen zijn. Wij zijn er voor jong en oud! Op deze website vind je meer informatie over onze coaching en trainingen.