Christelijke coach

Hope Coaching als christelijke coach

Merk je dat je aan het vastlopen bent of heb je te maken traumatische ervaringen? Ben je christen en daarom op zoek naar een christelijke coach? Hope Coaching biedt jou de christelijke zorg die je zoekt! Hope Coaching wordt gevormd door twee vriendinnen. Wij zijn door onze ervaring, opleidingen en passie voor het geloof beiden een christelijke coach die op veel vlakken hulp en zorg bieden aan jou. Overigens ook aan jouw kind of jongvolwassene. Is er sprake van een laag zelfbeeld of een laag zelfvertrouwen? Kun jij of kan jouw kind moeilijk grenzen aangeven of constateer je meeloopgedrag? Bestaat er moeite met het leren op school, vind je zoon of dochter het lastig om zichzelf te zijn of loop jij daar zelf ook tegenaan? Hope Coaching is in staat om op maat als christelijke coach jou of jouw kind te begeleiden. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat God de grote Geneesheer is, vragen we Hem in gebed welke gebieden aangeraakt mogen worden. We gaan er dan mee aan de slag en zien vaak dat er innerlijke genezing en herstel optreedt. God is er direct bij betrokken. Als er daarna ook nog vergeving plaats mag vinden, kun jij of kan jouw kind verder groeien in het plan dat God voor ons bedacht heeft.

Christelijke coach op veel gebieden

Als christelijke coach bieden wij hulp op veel gebieden. Ben je hooggevoelig of merk je bij jezelf dat je een laag zelfbeeld hebt? Ben je onzeker? Heb je te maken met een depressie of een burn-out, loop je tegen grenzen aan of ben je daar al overheen? Heb je problemen met je identiteit? We bieden christelijke zorg op maat en we geven je hoop op emotionele stabiliteit. We creëren meer zelfvertrouwen en een gezond zelfbeeld. Je mag weer weten wie je bent in Christus. Ook kunnen we je bijvoorbeeld laten zien hoe je je hooggevoeligheid in kunt zetten als gave. Twijfel niet en neem contact op met Hope Coaching via het formulier op deze website.

Sessie met een christelijke coach

Je hoeft niet bang te zijn voor een langdurig traject met onze christelijke coach. Bij Hope Coaching hebben we ervaren dat slechts twee tot vijf sessies voldoende zijn om tot resultaat te komen. De sessies zelf duren gemiddeld zo’n 45 tot 60 minuten. Je hebt voor onze christelijke coach geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Hope Coaching biedt ook reguliere coachingsessies, waarbij de sessie indien gewenst, kan worden afgesloten met gebed.