Christelijke coach

Hope Coaching als christelijke coach

Merk je dat je aan het vastlopen bent of heb je te maken traumatische ervaringen? Ben je christen en daarom op zoek naar een christelijke coach? Hope Coaching biedt jou de christelijke zorg die je zoekt! Hope Coaching wordt gevormd door twee vriendinnen. Wij zijn door onze ervaring, opleidingen en passie voor het geloof beiden een christelijke coach die op veel vlakken hulp en zorg bieden aan jou. Overigens ook aan jouw kind of jongvolwassene. Is er sprake van een laag zelfbeeld of een laag zelfvertrouwen? Kun jij of kan jouw kind moeilijk grenzen aangeven of constateer je meeloopgedrag? Bestaat er moeite met het leren op school, vind je zoon of dochter het lastig om zichzelf te zijn of loop jij daar zelf ook tegenaan? Hope Coaching is in staat om op maat als christelijke coach jou of jouw kind te begeleiden. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat God de grote Geneesheer is, vragen we Hem in gebed welke gebieden aangeraakt mogen worden. We gaan er dan mee aan de slag en zien vaak dat er innerlijke genezing en herstel optreedt. God is er direct bij betrokken. Als er daarna ook nog vergeving plaats mag vinden, kun jij of kan jouw kind verder groeien in het plan dat God voor ons bedacht heeft.

Christelijke coach op veel gebieden

Heb je het gevoel dat je op dood spoor zit? Ben je op zoek naar hulp waarbij geloof en gebed een belangrijke rol spelen? Hope Coaching & Training wil je vanuit een christelijke identiteit hulp aanbieden. Een christelijke coach biedt jou tijdelijk wat ondersteuning totdat je weer het gevoel hebt dat je zelf weer de regie hebt over je leven. Hope Coaching & Training is gestart door twee vriendinnen met de nodige opleiding en ervaring op het gebied van coaching, bevrijdingspastoraat en innerlijke genezing. Het vormt samen met onze passie voor het christelijke geloof een mooie combinatie waarmee wij jou leren hoe je een leven in volheid en vrijheid mag ervaren. Als je bent vastgelopen in je werk, gezin, relatie of in je hoofd is het heel belangrijk dat je weet dat er altijd HOOP is die uitzicht biedt op verandering. Tekenen die erop wijzen dat je bent vastgelopen zijn: moeheid en depressiviteit, angstgevoelens, moeite met grenzen aangeven, disbalans, het verleden dat je blijft achtervolgen en hooggevoeligheid. Dit kan veroorzaakt zijn door traumatische gebeurtenissen uit het verleden en bepaalde patronen die belemmerend werken. Met de begeleiding van Hope Coaching & Training door middel van gesprekken en gebed kan er innerlijke genezing en herstel plaatsvinden.

Christelijke coach biedt herstel

Is het ingewikkeld waar je mee rondloopt? Je kunt ons altijd benaderen zodat we samen naar jouw situatie kunnen kijken. Een christelijke coach biedt je hoop op emotionele stabiliteit, meer zelfvertrouwen en een gezond zelfbeeld. Door in gesprek te gaan over onder andere jouw familie-opstelling en traumatisch gebeurtenissen uit het verleden kunnen er bepaalde patronen worden ontdekt. Bewustwording en vergeving brengen vaak een groot innerlijk herstel op gang. Wij willen graag dat je verder groeit in het plan dat God met jou voorheeft.

Aanpak van onze Christelijke coach

Je kunt je altijd bij ons aanmelden, hiervoor heb je geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Gemiddeld zijn 2 tot 5 sessies van elk 45 tot 60 minuten voldoende om je te leren hoe je een leven in volheid en vrijheid mag ervaren. God is de grote geneesheer die geneest en bevrijdt, daar zijn wij van overtuigd. Deze praktijk is een langgekoesterde wens van ons want we vinden het fijn om mensen HOOP te geven zodat ze weer voluit verder kunnen leven. Ook kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht. Wij hebben speciale trainingen als er sprake is van een laag zelfbeeld, laag zelfvertrouwen, moeite met aangeven van grenzen, meeloopgedrag, moeite met leren en moeite met zichzelf te kunnen zijn. Vanzelfsprekend zijn alle gesprekken vertrouwelijk.